Şehit Emre Vahit Bekli Ortaokulu

GAYRET MAH. GÜLDERELİ SK. NO 1A YENİMAHALLE / ANKARA
Vizyon
Okulumuzda özgür, yaratıcı, üretken, sevgiye dayalı, sağlıklı, güvenli ve araç gereç yönünden donanımlı bir eğitim-öğretim ve yaşama ortamı gerçekleştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin kendi kendine öğrenen, karar veren, verdiği kararı uygulayan, kendi kendini yönetebilen bireyler haline gelmesinde çok yönlü öğrenebileceği ve ilgi-beceri-yeteneklerini sonsuzca geliştirebileceği bir ortam sağlamaktır. Kısaca misyonumuz; öğrencinin kendi kendini yeniden yaratmasında uygun ortam sağlamaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
DERS BAŞLAMA 09.10 DERS BİTİŞ:15.20
Kalorifer-Doğalgaz
Ulaşım
METRO İLE İVEDİK İSTASYONUNA 100 M MESAFEDEDİR. ULUS GENÇLİK PARKI KARŞISI DOLMUŞ DURAKLARINDAN YENİMAHALLE, ŞENTEPE, DEMETEVLER DOLMUŞU İLE, KIZILAY´DAN 202 YENİMAHALLE HALK OTOBÜSÜ İLE ULAŞIM SAĞLANABİLİR.
OKULUMUZ SERVİS FİRMASI DEMİRHAN TURİZM´DİR.
Yerleşim Yeri
YENİMAHALLE İVEDİK CADDESİ ÜZERİNDEDİR. YANINDA ZEYNEP SALİH ALP KIZ MESLEK LİSESİ VE GAZİ OSMAN PAŞA İLKOKULU VARDIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ANKARA MERKEZDE YENİMAHALLE İLÇESİ, İVEDİK CADDESİ ÜZERİNDEDİR, İVEDİK METRO İSTASYONUNA YAKINDIR.
790 ÖĞRENCİ
FUTSAL, DART, ATLETİZM, VOLEYBOL, MASA TENİSİ
TÜBİTAK 4006
Yurtdışı Proje Faaliyetleri