T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Emre Vahit Bekli Ortaokulu

TÜBİTAK 4006-B BİLİM FUARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

       TÜBİTAK’ın hibe desteği ile gerçek hayattaki soru ve sorunlara çözüm bulunmasında bilimin ve bilimsel çalışmaların öneminin öğrenciler tarafından uygulayarak ve veya yaşayarak öğrenilmesinin sağlanması amacıyla TÜBİTAK tarafından desteklenen TÜBİTAK 4006-B Bilim Fuarımızı 7-8 Mayıs 2024 tarihinde okulumuz fuaye alanında yaptık. Öğrencilerimiz danışman öğretmenlerinin de rehberliğinde zaman ayırıp emek vererek projelerini gerçekleştirdiler.  

        Dil ve edebiyat, Biyoloji, matematik, Teknoloji ve Tasarım ana alanlarında ve Kültürel Miras, Çevre ve çevreyi koruma, Robotik kodlama tematik konularında Tübitak tarafından sergilenmeye uygun bulunan projelerimizin sergilendiği Bilim Fuarımızın açılışını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Şube Müdürü sayın Erkan TUZSUZ gerçekleştirdi.

       TÜBİTAK 4006-B BİLİM FUARI’mıza katılımlarından dolayı şube müdürümüz sayın Erkan TUZSUZ’a, Bilim Fuarımızın gerçekleştirilmesini teşviklerinden dolayı Okul Müdürümüz Meral ACET’e, TÜBİTAK ile iletişi kurarak fuar organisayonunu yapan Okulumuz TÜBİTAK Proje Yürütücüsü Leyla ÇÖLLÜ’ye, Proje Danışman öğretmenlerimiz Necla HIZ, Burcu VARLI, Esra DEMİR, Yeliz BÜTÜNER, Sidal ÖZÇELİK, Gülin HORASAN’a emeklerinden dolayı, fuarımızı ziyaret edenlere ve tabi ki sevgili projeci öğrencilerimize çabalarından dolayı teşekkür ederiz. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz…

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.05.2024 - Güncelleme: 08.05.2024 12:07 - Görüntülenme: 110
  Beğen | 0  kişi beğendi