OKULUMUZ 7-D SINIFI ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERİ HEP BİRLİKTE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTULAR

21 Mart 2024 Perşembe günü 7-D sınıfı veli ve öğrencileri sınıf rehber öğretmenleri Faruk ÇALIŞICI’nın organize ettiği iftar yemeğinde toplam 30 kişi bir araya geldiler.

Okul ile ailenin sağlıklı bir iletişim ve işbirliği içerisinde olması hem okul başarısının yükselmesine hem de okulda disiplin sorunlarının önüne geçilmesini sağlayacaktır. Okulumuzda velilerimizin katılımı ile birçok Okul ile ailelerin güçlü işbirliğini sağlamak amacıyla her fırsatta sosyal aktiviteler düzenlenmektedir.

Velilerimizle iletişim ve işbirliğini destekleyip, öğrencilerimizin motivasyonunu arttırmaya yönelik iftar yemeği organizasyonunu gerçekleştiren 7-D sınıf rehber öğretmenimiz Faruk ÇALIŞICI’ya, organizasyona katılan öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 11:54 - Görüntülenme: 136