T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / YENİMAHALLE - Şehit Emre Vahit Bekli Ortaokulu

OKUL BAHÇEMİZDE İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİK

       Ramazan ayı vesilesiyle, karşılıklı iletişimimizi güçlendirmek, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek amaçlı, 29.03.2024 cuma günü, okul bahçemizde iftar programı düzenledik.

       Yenimahalle ilçe milli Eğitim Müdürümüz ve eşi, şube müdürlerimiz, okulumuza adını veren şehit Emre Vahit Bekli'nin kıymetli ailesi, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve sevgili öğrencilerimizle kalabalık iftar sofrasında bir araya geldik.Öğrencilerimizin hatıralarında kalacak, keyifli zaman geçirecekleri nostaljik bir ramazan gecesi yaşatabilmek için bahçemize pamuk şekeri, macun, lokma, mısır stantları kurduk, Karagöz Hacivat gösterisi yaptık.

        Güzel anılar paylaştıkça ve aynı sofrada oldukça daha güzel olur mottosu ile planladığımız iftar yemeğimize katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Veli KARAKUŞ’a, şube müdürlerimize, şehidimizin ailesine, velilerimize, öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederiz.

       Ayrıca, bu anlamlı programı düzenleyen Okul Müdürümüz Meral ACET’e, programın hazırlanmasına destek veren idareci ve öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.

Birlik beraberlik içinde nice sofralarda buluşmak dileği ile…

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 31.03.2024 - Güncelleme: 31.03.2024 23:15 - Görüntülenme: 166
  Beğen | 0  kişi beğendi