ERASMUS+ PROJEMİZ “DIFFERENT, BUT SHARING THE SAME DREAMS” KAPSAMINDA ÖĞRETMEN EĞİTİMİ WEBİNARIMIZI TAMAMLADIK

Romanya koordinatörlüğünde yürüttüğümüz Erasmus+ projemiz “Different, But Sharing the Same Dreams” kapsamında, gönüllü 13 öğretmenimiz, proje ortağımız İspanya’nın organize ettiği Özel Eğitim öğrencileriyle çalışma becerileri konulu online eğitim webinarına katıldılar. 19 Mart ve 21 Mart günlerinde iki gün süren eğitim webinarında Erasmus+ koordinatörümüz Selma DURKUT’da Özel Eğitim Nedir? Özel Eğitimin Tarihçesi ve farklı branşlarda engelli öğrencilerle çalışırken faydalı öğretim materyalleri konularında bilgi verdi. Daha önce okulumuzda tamamlanan Erasmus+ “I Have The Power” projemiz kapsamında yapılan etkili eğitim örneklerini Avrupalı ortaklarımızla paylaştı. Özel Eğitim konusunda dolu dolu bilgilendiğimiz bir webinar oldu.

Bu güzel etkinlik için Avrupalı proje ortaklarımıza, Okulumuz Erasmus+ koordinatörü Selma DURKUT’a ve katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

22-03-202422-03-202422-03-2024

Yayın: 22.03.2024 - Güncelleme: 22.03.2024 11:52 - Görüntülenme: 58