5 VE 6. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE BİLİNÇLİ TEKNOLOJİ KULLANIMI KONUSUNDA BİLGİLENDİRME YAPTIK

Günümüzde nerdeyse artık tüm evlerde bulunan bilgisayar, akıllı telefon ve televizyon çağımız gereğince  gerekli araçlardır. Bu teknolojik araçların temel amacı insanlara kolaylık sağlamasıdır. Ancak, teknolojinin yaşamı kolaylaştırmak amacıyla gerektiği kadar kullanılması, aile ilişkileri, sosyal ilişkiler, oyun, yemek vb hayatın diğer bölümlerini olumsuz etkilememesi önemlidir. Bu önem doğrultusunda okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 5 ve 6 sınıf öğrencilerimize Bilinçli Teknoloji Kullanımı konusunda bilgilendirme yapılarak bir farkındalık oluşturulmuştur. Böyle önemli bir konuda öğrencilerimizi bilgilendiren Rehber öğretmenimiz Derya ÖZKAYA'ya teşekkür ederiz.

Yayın: 13.12.2023 - Güncelleme: 13.12.2023 17:09 - Görüntülenme: 105